Avondjurk Huren

Een avondjurk huren bij Heavenly Dresses

Soms doet er zich een gelegenheid voor waarvoor u er tot in de puntjes verzorgd uit wilt zien. Heeft u bijvoorbeeld een chique feest of bent u uitgenodigd bij een première? Een mooie, chique galajurk kan nog best een flink prijskaartje hebben. Bij webshop Heavenly Dresses kunt u daarom ook uw avondjurk huren. Zo ziet u er prachtig uit op uw bijzondere avond, maar bespaart u wel op de kosten.

Hoe werkt een jurk huren?

Het huren van een avondjurk is erg eenvoudig. Op onze webshop vindt u een groot aanbod aan jurken dat voor verhuur beschikbaar zijn. Dankzij de handige filters vindt u moeiteloos uw favoriete exemplaar – als u kunt kiezen uit het grote aanbod tenminste! In overleg bepalen we hoe lang u de jurk huurt en of deze nog op maat gemaakt dient te worden. U kunt kiezen uit gratis afhalen of verzenden voor €8,60. In beide gevallen doet u een aanbetaling van €50, welke geldt als borg. Bij verzending betaalt u vooraf ook het totale huurbedrag. De jurk wordt dan aangetekend verstuurd. Bij afhalen betaalt u de rest op het moment dat u de jurk komt ophalen.

Na afloop kunt u de jurk terugbrengen op maandag of dinsdag of via de post naar ons retourneren. Op dat moment krijgt u de €50 borg terug. Bent u helemaal verliefd geworden op uw lange avondjurk? Dan is er in de meeste gevallen de optie om deze te kopen.

Neem op uw gemak een kijkje in de Heavenly Dresses jurkenshop wanneer u een avondjurk wilt huren. Heeft u vragen of wilt u weten of een bepaalde jurk in uw maat beschikbaar is? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar op 085-0014119. Heavenly Dresses helpt u graag verder.

Artikelen 1 tot 16 van 44 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 44 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren