Jurken op Bestelling

De mooiste jurken op bestelling bij Heavenly Dresses

Heeft u binnenkort een gala, groot feest of ander evenement waarvoor u een mooie jurk zoekt? Dan moet u bij Heavenly Dresses zijn. Bij ons kunt u jurken op bestelling verkrijgen zodat u helemaal in stijl bent. Staat uw droomjurk niet in uw maat in onze webshop? Dan kunnen wij deze gewoon voor u bestellen. Wij zorgen van begin tot eind voor de beste service.

Uw droomjurk helemaal op maat

Alle jurken die u in onze webshop ziet, kunnen bijbesteld worden, ook in andere maten. Vindt u het zonde om een groot bedrag uit te geven aan een jurk die u niet vaak zult dragen? Dat begrijpen we bij Heavenly Dresses als geen ander. Daarom heeft u bij ons altijd de mogelijk om jurken te huren of te kopen. Wij maken de jurk ook voor u op maat. Als hij te lang, korten wij hem voor u in zodat de jurk u perfect past. U huurt de jurk voor een weekend. Wilt u langer uw jurk huren? Dan is dat in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Retourneren van de jurk kan gewoon via de post plaatsvinden. Wij dragen zorg voor de reiniging.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent jurken op bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0014119. Tot ziens bij Heavenly Dresses!

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren